Πιερία Πιο Ψηλά

Οι κάτοικοι του Σβορώνου έστειλαν ηχηρό μήνυμα νίκης στην επίσημη πρώτη προεκλογική 4

Οι κάτοικοι του Σβορώνου έστειλαν ηχηρό μήνυμα νίκης στην επίσημη πρώτη προεκλογική ομιλία του υποψηφίου βουλευτή κ. Φώντα Μπαραλιάκου

Στις 7 Ιουλίου η χώρα γυρίζει σελίδα…!

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του νομού μας κ. Φώντας  Μπαραλιάκος εγκαινίασε την προεκλογική του εκστρατεία με την ομιλία του στο καφενείο Ξανθόπουλου στο Σβορώνο. 

Οι  κάτοικοι της περιοχής ανταποκρινόμενοι μαζικά  στην πρόσκληση κατέκλυσαν το χώρο και άκουσαν με προσοχή και ενδιαφέρον την ομιλία.

Ο κ. Φώντας Μπαραλιάκος, αφού μετέφερε αρχικά το μήνυμα νίκης, ενότητας και αλλαγής  πορείας της χώρας με τη ΝΔ στην ηγεσία της, τόνισε την ανάγκη μαζικής συμμετοχής στις κάλπες για αυτοδύναμη κυβέρνηση και ισχυρή εντολή.

Στο λόγο του εστίασε στην παρωχημένη πολιτική της απερχόμενης κυβέρνησης που φτωχοποίησε τη χώρα και το συλλογικό αίτημα για αλλαγή σχεδίου ανάπτυξης.

Αναφερόμενος στο πρόσωπό του δήλωσε την πίστη του στις φιλελεύθερες πρακτικές στο χώρο της οικονομίας και την προσήλωσή του στα ιδανικά της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας. 

Στο τέλος της ομιλίας απευθυνόμενος στους συμπολίτες του, ο υποψήφιος βουλευτής ζήτησε τη στήριξή τους για να γίνει η δική τους φωνή στο Κοινοβούλιο ώστε η Πιερία να πάει πιο ψηλά…!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΦΩΝΤΑ