Πιερία Πιο Ψηλά

Φώντας Μπαραλιάκος από Καλλιθέα: «Η χώρα δεν έχει περιθώρια για πειραματισμούς και παλινωδίες»

Φώντας Μπαραλιάκος από Καλλιθέα: «Η χώρα δεν έχει περιθώρια για πειραματισμούς και παλινωδίες»

Οι προεκλογικές επαφές του υποψηφίου Βουλευτή Πιερίας κ. Φώντα Μπαραλιάκου με τους συμπατριώτες του συνεχίστηκαν με ομιλία  του στην Καλλιθέα στο καφέ ΝΕΟΝ.

Απευθυνόμενος στους κατοίκους της Καλλιθέας, που προσήλθαν μαζικά να παρακολουθήσουν την ομιλία και να του εκφράσουν την συμπαράστασή τους, ο κ. Μπαραλιάκος ανέλυσε το διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών και υπογράμμισε πως η Ελλάδα δεν έχει περιθώρια για πειραματισμούς και παλινωδίες. Η μόνη αισιόδοξη προοπτική για τη χώρα είναι η ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Ολοκληρώνοντας το λόγο του ευχαρίστησε τον κόσμο για την θερμή του υποδοχή και την εγκάρδια στήριξη δηλώνοντας: «Θα είμαι απόλυτα ειλικρινής. Δεν θα ακούσετε από εμένα ότι τα έκανα όλα σωστά ! Για το ΜΟΝΟ, όμως, που σας διαβεβαιώνω είναι ότι αυτά τα 4 χρόνια προσπάθησα να βρίσκομαι κάθε στιγμή δίπλα σας επιδιώκοντας το καλύτερο για τον τόπο μου και τους συμπολίτες μου. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ. Κι αυτό θα συνεχίσω να κάνω, με όλες μου τις δυνάμεις και την επόμενη 4ετια αλλά και με την γνώση και την εμπειρία που απέκτησα από την πρώτη μου  αυτή Κοινοβουλευτική θητεία. Με  την δική σας στήριξη στις 21 Μαΐου πάμε την Πιερία μας, την Ελλάδα μας ακόμη πιο ψηλά!»

Εικόνες από την ομιλία του υποψηφίου Βουλευτή Πιερίας κ. Φώντα Μπαραλιάκου στην Καλλιθέα και στο καφέ ΝΕΟΝ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΦΩΝΤΑ