Πιερία Πιο Ψηλά

Συνάντηση Φώντα Μπαραλιάκου με τον νέο Πρόεδρο της Κεντρικής Κλαδικής Συνεταιριστικής Ένωσης Καπνού Ελλάδος

Συνάντηση Φώντα Μπαραλιάκου με τον νέο Πρόεδρο της Κεντρικής Κλαδικής Συνεταιριστικής Ένωσης Καπνού Ελλάδος

Με τον νεοκλεγέντα Πρόεδρο της Κεντρικής Κλαδικής Συνεταιριστικής Ένωσης Καπνού Ελλάδος «ΚΑΠΝΙΚΗ», Βαγγέλη Γιαννώτα, συναντήθηκε στο πολιτικό του γραφείο  ο Βουλευτής Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος. 

Ο κ. Μπαραλιάκος εξέφρασε διά ζώσης τα θερμά του συγχαρητήρια στον κ. Γιαννώτα, για την συμμετοχή και την εκλογή του στον φορέα που πρωταγωνιστεί στα δρώμενα των καπνοπαραγωγών της χώρας και του ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στο ευθυνοφόρο έργο του. 

Στο πρόσωπό του κ. Γιαννιώτα, διατύπωσε τα συγχαρητήριά του και στους υπόλοιπους Πιεριείς που εξελέγησαν στην ΚΑΠΝΙΚΗ, Κώστα Ζκάγια, Γιώργο Πολυχρονίδη, Νίκο Δάγκα και Κώστα Καρκαετίδη.

Η συζήτηση των δύο επικεντρώθηκε στην καλλιέργεια του καπνού και τις προοπτικές βελτίωσης της φθίνουσας πορείας του. Έγινε διεξοδική αναφορά στα προβλήματα που δημιουργεί η αύξηση του κόστους παραγωγής και στα διαχρονικά προβλήματα που απασχολούν τους καπνοπαραγωγούς.

Αμφότεροι οι συνομιλητές συμφώνησαν πως η καπνοκαλλιέργεια που χρόνια τώρα είναι ταυτισμένη με την Πιερία, μεγαλώνοντας γενιές και γενιές, χρειάζεται στήριξη με συντονισμένες ενέργειες και συνέργειες παραγωγών και Πολιτείας. 

Από την πλευρά του ο κ. Μπαραλιάκος δεσμεύτηκε, όπως διαχρονικά το πράττει, να είναι σε διαρκή επαφή με τους καλλιεργητές και τους εκπροσώπους τους ώστε να μεταφέρει στην ηγεσία του ΥΠΑΑΤ τους προβληματισμούς τους και να προωθεί τα αιτήματά τους.

Ο Βουλευτής Πιερίας και ο κ. Γιαννώτας θα βρίσκονται σε διαρκή επαφή για οποιοδήποτε θέμα ανακύπτει, συνεχίζοντας την αγαστή συνεργασία με γνώμονα πάντα τα οφέλη για τους καπνοπαραγωγούς μας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΦΩΝΤΑ