Πιερία Πιο Ψηλά

Στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο της Μητρόπολης ο Φ.Μπαραλιάκος

Στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο της Μητρόπολης ο Φ.Μπαραλιάκος

Το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο της Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνoς επισκέφθηκε ο Βουλευτής Πιερίας, Φώντας Μπαραλιάκος,  με την σύζυγό του Μελίνα Κορομήλη, όπου τους υποδέχθηκαν ο Πατήρ Γεώργιος Μπάτσιος, διευθυντής του Γηροκομείου και ο Ιωάννης Πουλατσίδης υποδιευθυντής και προϊστάμενος προσωπικού.

Στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο φιλοξενούνται υπερήλικες γυναίκες που έχουν ανάγκη και προσφέρονται σε αυτές από το έμπειρο προσωπικό η φροντίδα και η στοργή που αρμόζει σε κάθε άνθρωπο της τρίτης ηλικίας.

Ο Βουλευτής με την σύζυγό του ενημερώθηκαν  για την υπό εξέλιξη ανακαίνιση του Γηροκομείου με την προσθήκη νέας μονάδας διαβίωσης δυναμικότητας 23 κλινών στον 2ο όροφο του κτηρίου προκειμένου να παρέχεται στέγη, τροφή και περίθαλψη σε ακόμη περισσότερους συνάνθρωπους μας.

Στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο της Μητρόπολης ο Φ.Μπαραλιάκος

Από την πλευρά τους εξήραν το σπουδαίο έργο που επιτελείται γνωρίζοντας πως πολλές φορές το προσωπικό υπερβάλλει εαυτόν για να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες. Την εξαιρετική φροντίδα που προσφέρεται επιβεβαίωσαν και οι ηλικιωμένοι που φιλοξενούνται στη δομή εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη τους για την μέριμνα, την ανθρωπιά και κυρίως την διάθεση όσων τους φροντίζουν.

Ο κ. Μπαραλιάκος δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης: «Στεκόμαστε πάντα αρωγοί στις Δομές Κοινωνικής Πρόνοιας της πόλης μας. Είμαι σίγουρος πως μέσα από την συνεχή συνεργασία και επικοινωνία μας θα βελτιώσουμε  ακόμη περισσότερο τις παροχές προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη».

Παράλληλα, ο Βουλευτής Πιερίας απέστειλε τις εγκάρδιες ευχαριστίες του προς τον Πρόεδρο της Μονάδας, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους κ. Γεώργιο, καθώς και στο διοικητικό συμβούλιο για την βοήθεια που προσφέρουν στην τοπική κοινωνία δια μέσου τέτοιων φιλανθρωπικών ιδρυμάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΦΩΝΤΑ