Πιερία Πιο Ψηλά

Ο υποψήφιος Βουλευτής Φώντας Μπαραλιάκος στα πανέμορφα χωριά του Καταχά και της Καστανιάς συναντήθηκε  με καλούς φίλους

Ο υποψήφιος Βουλευτής Φώντας Μπαραλιάκος στα πανέμορφα χωριά του Καταχά και της Καστανιάς συναντήθηκε  με καλούς φίλους

Παρά την κακοκαιρία και στις δύο κοινότητες  οι ντόπιοι κάτοικοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του υποψηφίου Βουλευτή και συνομίλησαν μαζί του για αγροτικά θέματα και ζητήματα της Βόρειας Πιερίας.

Ο κ. Μπαραλιάκος τόνισε πως παρά  τις διαδοχικές κρίσεις (υγειονομική, μεταναστευτική, ενεργειακή) που έπληξαν την χώρα σχεδόν αμέσως μετά την  εκλογή της κυβέρνησής της ΝΔ, η Ελλάδα  στάθηκε όρθια και καταγράφει πλέον από τους σημαντικότερους ρυθμούς ανάπτυξης στην Ευρώπη.

Αναφέρθηκε, εξάλλου,  και στις δικές του παρεμβάσεις για την ενίσχυση των παραγωγών στον πρωτογενή τομέα όπως τις αποζημιώσεις για πληγείσες καλλιέργειες  από την παγωνιά του 2020, τις επαφές του με την ηγεσία του ΕΛΓΑ για την καρπόπτωση στις καλλιέργειες κερασιού στην Βόρεια Πιερία, τα κονδύλια για την βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας

Ο κ. Μπαραλιάκος ευχαρίστησε τους κατοίκους των δυο χωριών για την σχέση που οικοδόμησαν μέσα από την αδιάλειπτη επαφή τους στα χρόνια της κοινοβουλευτικής του θητείας, την στήριξη και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια εξομολογήθηκε πως για τον ίδιο δεν  υπάρχουν μικρά και μεγάλα χωριά παρά μόνο συμπατριώτες του που θα βρίσκεται στο πλευρό τους με οποίο πρόσφορο μέσο μπορεί.

Η επόμενη μέρα για την Βόρεια Πιερία είναι ημέρα αισιόδοξη με προοπτικές ανάπτυξης. Με περισσότερους πόρους και ενισχύσεις για την ύπαιθρο και την αγροτική παραγωγή, με όχημα τη νέα ΚΑΠ και το νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΦΩΝΤΑ