Πιερία Πιο Ψηλά

Φώντας Μπαραλιάκος στο Δίον: Λέμε όχι στην πλειοδοσία και το λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ

Φώντας Μπαραλιάκος στο Δίον: Λέμε όχι στην πλειοδοσία και το λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ

Με μια ακόμη εντυπωσιακή σε προσέλευση κόσμου συγκέντρωση στο Δίον, συνέχισε την περιοδεία του στο νομό, ο εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής Φώντας Μπαραλιάκος.

Ο κ. Μπαραλιάκος, εμφανώς συγκινημένος από την αθρόα προσέλευση του κόσμου, ευχαρίστησε τους  κατοίκους του Δίου  τονίζοντας πως δεν ξεχνά. Δεν ξεχνά πως τον στήριξαν με περίσσευμα ψυχής απ’ την αρχή της πολιτικής του διαδρομής και συνεχίζουν να το πράττουν και τώρα.

Αναφερόμενος στις εκλογές της 21ης Μαΐου υπογράμμισε πως οι Έλληνες πολίτες έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο διαμετρικά αντίθετες αξιακές, ιδεολογικές και προγραμματικές θέσεις.Από τη μία το ένα σοβαρό, μελετημένο και εφαρμόσιμο πρόγραμμα με έμφαση στην αύξηση μισθών, την ενίσχυση της υγείας και τη στήριξη της νέας γενιάς και από την άλλη η πλειοδοσία και ο λαϊκισμός.

Επιπλέον επεσήμανε τις πρωτοβουλίες του για την περιοχή του Δίου όπως για τις αποζημιώσεις για τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο, για την ένταξη της αντιπλημμυρικής θωράκισης του αρχαιολογικού χώρου του Δίου στο Ταμείο Εθνικής Ανάκαμψης, την  ενίσχυση του εξοπλισμού αλλά και του προσωπικού του Μουσείου, την αντικατάσταση και επέκταση των οπτικών ινών για την βελτίωση της ταχύτητας του Internet, μέσα από την αδιάλειπτη επικοινωνία του με τους γηγενείς κατοίκους.

Στο τέλος της ομιλίας του, καταχειροκροτούμενος,  κάλεσε τους Πιεριείς να συνεχίσουν μαζί και την επόμενη τετραετία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΦΩΝΤΑ