Πιερία Πιο Ψηλά

Μπαραλιάκος στον Κορινό: ΕΣΕΙΣ είστε η ΔΥΝΑΜΗ μου!

Μπαραλιάκος στον Κορινό: ΕΣΕΙΣ είστε η ΔΥΝΑΜΗ μου!

Μία γεμάτη ημέρα ήταν η χθεσινή για τον υποψήφιο Βουλευτή Πιερίας , Φώντα Μπαραλιάκο. 

Το πρόγραμμα περιελάμβανε επισκέψεις σε Καταλώνια, Εξοχή και Έλαφο το πρωί αλλά και συναντήσεις το απόγευμα στον Κούκο και τη Σεβαστή. Η ημέρα ολοκληρώθηκε με ομιλία του κ. Μπαραλιάκου στον Κορινό, στον καφέ Λίμπερο.

Σε όλες τις επαφές του κ. Μπαραλιάκου με τους συμπατριώτες του υπήρχε εγκάρδιο κλίμα και αναγνώριση των προσπαθειών του να βοηθήσει τους κατοίκους των διαφόρων περιοχών του νομού για οποίο ζήτημα τους απασχολούσε. Ο ίδιος υπογράμμισε πως η ειλικρίνεια, ο αλληλοσεβασμός και η αλληλοεκτίμηση είναι οι πυλώνες της σχέσης που οικοδόμησε αυτά τα χρόνια με τους Πιεριείς. Και πάνω σ’ αυτά τα γερά θεμέλια θα συνεχίσουν μαζί και την επόμενη τετραετία!

Στον Κορινό στο κατάμεστο καφέ Libero δήλωσε πως μία εβδομάδα, πριν την κάλπη  η αισιοδοξία του για την μεγάλη νίκη μετατρέπεται μέρα με την μέρα σε σιγουριά.

Ευχαρίστησε τους συμπολίτες και αγαπημένους  φίλους του  για την αθρόα σε προσέλευση συγκέντρωση και την στήριξή τους αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Θα το επαναλάβω για πολλοστή φορά. ΕΣΕΙΣ είστε η ΔΥΝΑΜΗ  μου. Εσείς μου δίνετε το κίνητρο να προσπαθώ όλο και περισσότερο για το καλό του τόπου μας»

Μπαραλιάκος στον Κορινό: ΕΣΕΙΣ είστε η ΔΥΝΑΜΗ μου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΦΩΝΤΑ