Πιερία Πιο Ψηλά

Λόφος και Πιέρια όρη …στο πλευρό Μπαραλιάκου

Λόφος και Πιέρια όρη …στο πλευρό Μπαραλιάκου

Τα χωριά στα Πιέρια όρη είχαν σειρά στην προεκλογική εκστρατεία του υποψηφίου Βουλευτή Πιερίας Φώντα Μπαραλιάκου. 

Ο εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φώντας Μπαραλιάκος επισκέφθηκε το Μοσχοχώρι, τη Ρητίνη, τη Βρία, το Μοσχοπόταμο, το Ελατοχώρι για να καταλήξει στο Λόφο, όπου πραγματοποίησε ομιλία στο καφέ Παπαδημητρίου.

Σε κάθε χωριό οι επαφές του με τους αυτόχθονες έγιναν σε εγκάρδιο κλίμα, με τον κ. Μπαραλιάκο να εισπράττει την εκτίμηση και τα εύσημα για τις προσπάθειές του στην πρώτη του κοινοβουλευτική θητεία. Ο ίδιος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την στήριξη των κατοίκων και δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει με συνέπεια τον αγώνα του για το καλό του τόπου.

Στο Λόφο, απευθυνόμενος στους πολυπληθείς παριστάμενους, που ήλθαν να τον ακούσουν, τόνισε πως οι κάτοικοι των χωριών στα Πιέρια όρη είναι οι στιβαροί πυλώνες της γεωργίας και της κτηνοτροφίας, οι θεματοφύλακες των παραδόσεων, των ηθών και εθίμων μας.

Αναφέρθηκε στις ενέργειές του να προωθήσει τα αιτήματά τους στο ΥΠΑΑΤ, στον ΕΛΓΑ, στον ΟΠΕΚΕΠΕ για πολλά ζητήματα όπως τα καπνά ποικιλιών «Μπασμά» και «Κατερίνης», για τα κεράσια, τα σταφύλια black magic και suplima, με πολύ πείσμα για τα σταφύλια crimson, για την μείωση κατά 50% της φορολογίας εισοδήματος των αγροτών, για την καταπολέμηση παράνομων ελληνοποιήσεων, για την μετάκληση εργατών τρίτων χωρών, για τη δυνατότητα εισαγωγής όλων των επιλαχόντων στα σχέδια βελτίωσης, για την ισόνομη μεταχείριση των κηπευτικών καλλιεργειών

Δεν παρέλειψε, ασφαλώς, να αναλύσει τους στόχους της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία καλώντας τον κόσμο να προσέλθει μαζικά στις κάλπες της 21ης Μαΐου για να πανηγυρίσουν μαζί την μεγάλη νίκη με αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΦΩΝΤΑ