Πιερία Πιο Ψηλά

Φώντας Μπαραλιάκος Συνάντηση με τους εργαζόμενους της Μονάδας Διαχείρισης Ολύμπου

Φώντας Μπαραλιάκος -Συνάντηση με τους εργαζόμενους της Μονάδας Διαχείρισης Ολύμπου

Συνάντηση εργασίας με τους εργαζομένους της Μονάδας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Ολύμπου – ΟΦΥΠΕΚΑ πραγματοποίησε ο Βουλευτής Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος. 

Η Μονάδα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Ολύμπου φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Πληροφόρησης Επισκεπτών Εθνικού Πάρκου Ολύμπου.

Ο Βουλευτής Πιερίας κατά την επίσκεψή του, αφού ξεναγήθηκε από τους εργαζομένους στις εγκαταστάσεις, είχε μία αναλυτική συζήτηση μαζί τους.

Στον κ. Μπαραλιάκο τέθηκαν από τους εκπροσώπους των εργαζομένων τα ζητήματα του κλάδου τους εστιάζοντας, κυρίως, στην μετατροπή των συμβάσεων εργασίας τους από ορισμένου σε αορίστου χρόνου με τον Βουλευτή να δεσμεύεται να μεταφέρει και να υποστηρίξει στους αρμόδιους Υπουργούς το δίκαιο αίτημα τους.

Φώντας Μπαραλιάκος Συνάντηση με τους εργαζόμενους της Μονάδας Διαχείρισης Ολύμπου

Ο Βουλευτής Πιερίας μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Οι εργαζόμενοι των Μονάδων Διαχείρισης του ΟΦΥΠΕΚΑ έχουν αποκτήσει τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία. Είναι άριστοι γνώστες των προστατευόμενων περιοχών και έχουν υλοποιήσει πληθώρα Επιχειρησιακών Προγραμμάτων.

Φώντας Μπαραλιάκος Συνάντηση με τους εργαζόμενους της Μονάδας Διαχείρισης Ολύμπου

Με τους εργαζομένους επικοινωνώ τακτικά και υποστηρίζω το δίκαιο αίτημά τους ώστε να βρεθεί η βέλτιστη λύση για την αλλαγή των συμβάσεων εργασίας σε αορίστου χρόνου. Η συνεργασία μας θα συνεχιστεί στο ίδιο πλαίσιο και δεσμεύομαι ότι θα εξαντλήσω κάθε περιθώριο αναζήτησης λύσεων με τους αρμόδιους Υπουργούς επιδιώκοντας την στήριξη τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΦΩΝΤΑ