Πιερία Πιο Ψηλά

Sxoli Goneon Anoikto Panepistimio Katerinis 30

Στην παρουσίαση του επετειακού λευκώματος για τα 30 χρόνια Σχολής Γονέων Κατερίνης

Τρεις δεκαετίες λειτουργίας και συνεχούς προσφοράς στον πολιτισμό, την εκπαίδευση και την τοπική κοινωνία συμπληρώνει φέτος η Σχολή Γονέων – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης.

Στο πλαίσιο της μεγάλης αυτής επετείου παρουσιάστηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης “Εκάβη” το επετειακό συλλεκτικό λεύκωμα αφιερωμένο στα 30 χρόνια του κορυφαίου αυτού θεσμού για την Κατερίνη και ολόκληρη την Πιερία.

Sxoli Goneon Anoikto Panepistimio Katerinis 30 xronia 2 Sxoli Goneon Anoikto Panepistimio Katerinis 30 xronia 1

Κεντρικοί ομιλητές της παρουσίασης ήταν οι δύο οικοδεσπότες της εκδήλωσης, ο ιδρυτής της Σχολής Γονέων δικηγόρος κ. Δημήτριος Δημηνάς και ο επί πολλά χρόνια τώρα Πρόεδρος της Σχολής κ. Κωνσταντίνος Κορομπίλης καθώς και ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα. Σοφία Μαυρίδου, ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ενώ χαιρετισμό εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιου απεύθυνε ο πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης π. Παύλος Ντούρος.

Sxoli Goneon Anoikto Panepistimio Katerinis 30 xronia 3 Sxoli Goneon Anoikto Panepistimio Katerinis 30 xronia 4

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της Σχολής, καθώς με το έργο τους κατάφεραν το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης να αποτελεί για 30 συναπτά έτη έναν πραγματικό φάρο πολιτισμού, ψυχικής και πνευματικής καλλιέργειας για όλους όσοι παρακολουθούν τις εκδηλώσεις κάθε χρόνο, και τους εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη για πολλές ακόμη 30ετίες δημιουργίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΦΩΝΤΑ