Πιερία Πιο Ψηλά

Φώντας Μπαραλιάκος: Στόχος η αναβάθμιση της Λιμενικής αρχής Πιερίας

Φώντας Μπαραλιάκος: Στόχος η αναβάθμιση της Λιμενικής αρχής Πιερίας

Στην εκδήλωση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για την ανάδειξη της προσφοράς του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Ακτοφυλακής στην προστασία των θαλάσσιων συνόρων, της ανθρώπινης ζωής και στην πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος παρευρέθηκε ο Βουλευτής Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος. 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με τον Υπουργό κ. Γ. Πλακιωτάκη, όσο και με τον Γ.Γ κ. Ε. Κυριαζόπουλο(φώτο) και να ενημερωθεί για το  ζήτημα της αναβάθμισης του Υπολιμεναρχείου Σκάλας Κατερίνης σε ανεξάρτητη Λιμενική Αρχή.

Το συγκεκριμένο αίτημα αποτέλεσε και αποτελεί προσωπικό στοίχημα του Βουλευτή και βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας του από την πρώτη στιγμή της εκλογής του.

Μάλιστα, κατ’ επανάληψη τόσο μέσω επιστολικής επικοινωνίας όσο και στις διά ζώσης συναντήσεις του με τον Υπουργό, τον Γενικό Γραμματέα του αρμόδιου χαρτοφυλακίου αλλά και με τον Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος έχει υποβάλλει το αίτημα μετ’ επιτάσεως.

Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να συνεδριάσει το αρμόδιο Συμβούλιο όπου θα εξεταστεί  το συγκεκριμένο ζήτημα, με τον Βουλευτή Πιερίας να διατηρεί την αισιοδοξία του για την θετική έκβαση της αναβάθμισης του Λιμεναρχείου Πιερίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΦΩΝΤΑ