Πιερία Πιο Ψηλά

Φώντας Μπαραλιάκος: Απολογισμός Κοινοβουλευτικού έργου 2019 2023

Φώντας Μπαραλιάκος: Απολογισμός Κοινοβουλευτικού έργου 2019-2023

Με αφορμή την προκήρυξη των εκλογών, την  διάλυση της Βουλής και την τυπική ολοκλήρωση της Κοινοβουλευτικής του θητείας ο Βουλευτής Πιερίας κ. Φώντας Μπαραλιάκος έκρινε σκόπιμο να παρουσιάσει  έναν σύντομο απολογισμό της δράσης του για την περίοδο “Ιούλιος 2019 – Απρίλιος 2023”.

Ο κ. Μπαραλιάκος απευθυνόμενος στους χιλιάδες Πιεριείς που τον στήριξαν τον Ιούλιο του 2019 και τον ανέδειξαν στο Κοινοβούλιο πρώτο Βουλευτή του νομού, ζητά εκ νέου την ψήφο και την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους προς το πρόσωπό του.

Επισημαίνει πως σε όλη του την κοινοβουλευτική διαδρομή αγωνίστηκε για να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των πολιτών της Πιερίας. Κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή να βρίσκονται στο προσκήνιο και να δρομολογούνται εφικτές και εφαρμόσιμες λύσεις γι’ αυτά.

Ολοκληρώνοντας, λοιπόν, αυτήν την τετραετία καταθέτει ένα κοινοβουλευτικό έργο αποτελούμενο από  65 ομιλίες στην ολομέλεια της Βουλής, 3 εισηγήσεις νομοσχεδίων, 13 κοινοβουλευτικές ερωτήσεις και 14 κοινοβουλευτικές αναφορές, 29 επιστολές σε Υπουργούς, 17 εισηγήσεις σε Κοινοβουλευτικές Επιτροπές  ενώ είχα την τιμή κατά τη διάρκεια της θητείας μου να είναι μέλος των 3 Κοινοβουλευτικών Επιτροπών και 6 ομάδων φιλίας με ξένα κράτη.

Καθώς πλησιάζουν οι εκλογές στις 21 Μαΐου ο Φώντας Μπαραλιάκος ζητά ξανά τη στήριξη των Πιεριέων συμπολιτών του για να συνεχίσει να εκπροσωπεί  με υπευθυνότητα και μαχητικότητα τους συμπατριώτες του και την Πιερία και στην επόμενη Βουλή.

Φώντας Μπαραλιάκος: Απολογισμός Κοινοβουλευτικού έργου 2019 2023

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΦΩΝΤΑ