Πιερία Πιο Ψηλά

Σχέση εμπιστοσύνης Μπαραλιάκου και ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα

Σχέση εμπιστοσύνης Μπαραλιάκου και ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα

Επισκέψεις σε Γανόχωρα, Άνω -Αγιάννη, Τρίλοφο και Ρυάκια εμπεριείχε το  πρόγραμμα του υποψηφίου Βουλευτή κ. Φώντα Μπαραλιάκου την Δευτέρα 15 Μαΐου.

Σε όλες τις συναντήσεις του ο κ. Μπαραλιάκος αναφέρθηκε στην αυθεντικότητα, την τιμιότητα, την αφοπλιστική ειλικρίνεια, τις σταράτες κουβέντες, γεμάτες νόημα και ουσία που χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους  των χωριών και της περιφέρειάς μας.

Τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη τους και τόνισε πως γι’ αυτούς τους ανθρώπους θέλει να συνεχίσει να διεκδικεί από τα έδρανα της Βουλής το καλύτερο.

Υπογράμμισε πως η ΝΔ εφάρμοσε μία αγροτική πολιτική με στοχευμένη στήριξη της ελληνικής υπαίθρου και του αγροτικού κόσμου.

Στόχος της επόμενης τετραετίας είναι  η δημογραφική ανανέωση του αγροτικού πληθυσμού και ο ακόμη πιο αποτελεσματικός εκσυγχρονισμός της παραγωγής.

Για να αναγεννηθεί η ελληνική και η Πιερική ύπαιθρος, για να παραμείνουν οι νέοι στην επαρχία και να δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα με νέες προοπτικές.

Αποχαιρετώντας τους κατοίκους των περιοχών που επισκέφθηκε ο κ. Μπαραλιάκος ζήτησε να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του για να συνεχίσει να ακούγεται η δική τους φωνή στα κέντρα των αποφάσεων!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΦΩΝΤΑ