Πιερία Πιο Ψηλά

Συνάντηση εργασίας Φώντα Μπαραλιάκου με τον Δήμαρχο Κατερίνης Ιωάννη Ντούμο

Συνάντηση εργασίας Φώντα Μπαραλιάκου με τον Δήμαρχο Κατερίνης Ιωάννη Ντούμο

Με την συνάντηση με τον νέο Δήμαρχο Κατερίνης Ιωάννη Ντούμο και τους συνεργάτες του, ξεκίνησε τον κύκλο συναντήσεων και συνεργασιών με τους τρεις Δήμους της Πιερίας ο Βουλευτής Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος.

Ο Βουλευτής εγκαινιάζει με αυτόν τον τρόπο τις συναντήσεις εργασίας με τις νέες Δημοτικές αρχές, ώστε να καταγραφούν τα μείζονα θέματα που κυριαρχούν στην ατζέντα των Δήμων της Πιερίας αλλά και να συγκεκριμενοποιηθούν οι στόχοι και το όραμα για το μέλλον του τόπου μας.

Ο κ. Μπαραλιάκος αφού ευχήθηκε στο νέο Δήμαρχο κ. Ντούμο και τους παριστάμενους στη συνάντηση Αντιδημάρχους και συνεργάτες, καλή δύναμη και μια επιτυχημένη και δημιουργική θητεία, ζήτησε να του γνωστοποιηθούν οι προτεραιότητες της νέας Δημοτικής Αρχής, οι δυσκολίες και τα προβλήματα που έχουν ανακύψει αλλά και ο προγραμματισμός και το χρονοδιάγραμμα παρεμβάσεων και πρωτοβουλιών που έχουν αναλάβει.

Από κοινού με τον Δήμαρχο προγραμματίστηκαν τα πρώτα ραντεβού στην Αθήνα με τους αρμόδιους Υπουργούς, ώστε άμεσα να δρομολογηθούν δράσεις αλλά και να δοθούν λύσεις σε ζητήματα του Δήμου που άπτονται της καθημερινότητας των πολιτών.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που διήρκησε πάνω από δύο ώρες ο κ. Μπαραλιάκος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πεποίθησή μας είναι ότι υπάρχει μόνο ένας δρόμος για το Δήμο Κατερίνης, ο δρόμος της συνεργασίας και της ενότητας. Θα είμαι αρωγός και συμπαραστάτης της νέας αυτοδιοικητικής αρχής σε κάθε ενέργεια που θα στοχεύει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Με πνεύμα ενότητας και όρεξη για πολλή δουλειά θα εργαστούμε από κοινού θέτοντας στο επίκεντρο τους κατοίκους του Δήμου και τις ανάγκες τους». 

Το επόμενο χρονικό διάστημα ο Βουλευτής Πιερίας προγραμματίζει συναντήσεις με τους  Δημάρχους Δίου – Ολύμπου Ε.Γερολιόλιο και Πύδνας – Κολινδρού Χ.Κομπατσιάρη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΦΩΝΤΑ