Πιερία Πιο Ψηλά

Συγχαρητήριο μήνυμα Φ.Μπαραλιάκου στην Έλενα Χατζηλιάδου

Συγχαρητήριο μήνυμα Φ.Μπαραλιάκου στην Έλενα Χατζηλιάδου

Συγχαρητήριο μήνυμα Φ.Μπαραλιάκου στην Έλενα Χατζηλιάδου

για την κατάκτηση του χάλκινού μεταλλίου  στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε

 Ο Βουλευτής Πιερίας ΝΔ Φώντας Μπαραλιάκος εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην συμπατριώτισσά μας, παγκόσμια πρωταθλήτρια του Καράτε, Έλενα Χατζηλιάδου για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην κατηγορία των +67 κιλών, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε του Πόρετς στην Κροατία.

«Η Έλενα Χατζηλιάδου έχει χαρίσει στον Ελληνικό αθλητισμό κορυφαίες στιγμές, εκπροσωπώντας επάξια την χώρα μας με το εθνόσημο στο στήθος. Για ακόμη μία φορά υπήρξε συνεπής στο ραντεβού με τις διακρίσεις πετυχαίνοντας την κατάκτηση της τρίτης θέσης ,στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε, επικρατώντας της αντιπάλου της με το εντυπωσιακό 5-0.

Η Έλενα Χατζηλιάδου είναι η επιτομή της θέλησης, της υπομονής, της επιμονής και της αγωνιστικότητας. Με όπλα το ήθος και τη δύναμη ψυχής ανέβασε την Ελλάδα, την Πιερία και την Κατερίνη ψηλά στο βάθρο σε μία ακόμη σημαντική διοργάνωση.

Την ευχαριστούμε, για πολλοστή φορά, που μας κάνει περήφανους, την ευχαριστούμε που μας υποδεικνύει το δρόμο για να υλοποιούμε τους στόχους μας. Της ευχόμαστε από καρδιάς  καλή επιτυχία στο προολυμπιακό τουρνουά του Ιουνίου στο Παρίσι, με έπαθλο ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΦΩΝΤΑ