Πιερία Πιο Ψηλά

Σε ΚΤΕΛ και ΕΚΑΒ ο υπ. Βουλευτής Φώντας Μπαραλιάκος

Σε ΚΤΕΛ και ΕΚΑΒ ο υπ. Βουλευτής Φώντας Μπαραλιάκος

Συνέχεια στις επισκέψεις του υποψηφίου Βουλευτή Πιερίας Φώντα Μπαραλιάκου σε φορείς και υπηρεσίες με την εφ´όλης της ύλης συνάντηση και συζήτηση με το ΔΣ του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Πιερίας.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ γνωστοποίησαν στον κ. Μπαραλιάκο την αυξημένη κίνηση προς Λάρισα και Θεσσαλονίκη, μετά το ατύχημα στα Τέμπη, και την προσπάθεια να καλυφθούν οι απαιτήσεις του επιβατικού κοινού όσο αποτελεσματικότερα γίνεται.

Του επεσήμαναν, ακόμη, την ανάγκη για γενικότερη βελτίωση του οδικού δικτύου αλλά και το αίτημα επαναλειτουργίας της παλιάς εξόδου για Θεσσαλονίκη δίπλα στα ΚΤΕΛ.

Από την πλευρά του ο εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής ευχαρίστησε τα μέλη τους ΔΣ θερμά  για την υποδειγματική λειτουργία, την οργάνωση και τον επαγγελματισμό τους, υποσχόμενος την συνέχιση της εποικοδομητικής τους συνεργασίας.

Επόμενος σταθμός του κ. Μπαραλιάκου το ΕΚΑΒ για να μεταφέρει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που είναι η προμετωπίδα της πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

Στη συνομιλία τους τέθηκαν ζητήματα όπως η μονιμοποίηση των επικουρικών, η ενίσχυση σε προσωπικό και οχήματα αλλά κυρίως η συνολική αναδόμηση και αναβάθμιση του ΕΣΥ με έμφαση στην πρωτοβάθμια φροντίδα, που αποτελεί προγραμματικό στόχο της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία .

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΦΩΝΤΑ