Πιερία Πιο Ψηλά

Παράσταση νίκης και υπεροχής Μπαραλιάκου στον Κολινδρό

Παράσταση νίκης και υπεροχής Μπαραλιάκου στον Κολινδρό

Σε μια ιστορική για τα δεδομένα του Κολινδρού συγκέντρωση, που θύμισε άλλες εποχές, εκατοντάδες συμπατριώτες του Φώντα Μπαραλιάκου κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία για να παρακολουθήσουν την ομιλία του υποψηφίου Βουλευτή Πιερίας.

Παρά την καταρρακτώδη βροχή που προηγήθηκε και τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες για την εποχή, οι Κολινδρινοί δεν πτοήθηκαν και συνέρρευσαν στο χώρο της εκδήλωσης για να εκφράσουν την στήριξή τους στο συντοπίτη τους υποψήφιο Βουλευτή.

Ο κ. Μπαραλιάκος ήταν εμφανώς συγκινημένος και στο λόγο του μίλησε αυθόρμητα για τον τόπο καταγωγής του και όσα τον συνδέουν μ’ αυτόν.

Ευχαρίστησε τους συμπατριώτες του που αψήφησαν τις καιρικές συνθήκες και έδωσαν δυναμικά και μαζικά το παρόν.

Με συγκινητικές αναφορές στον Κολινδρό δήλωσε πως η ιδιαίτερη πατρίδα του του ξυπνά μνήμες από τα ανέμελα παιδικά του χρόνια και από αναλλοίωτες στο χρόνο φιλίες.

«Εδώ που η εργατικότητα και η φιλοπονία κάναν τη γη καρπερή και τα χωράφια εύφορα.

Εδώ που κάθε χειραψία με κάθε τραχύ και ροζιασμένο χέρι κρύβει αξίες και ηθική.

Αυτές τις αξίες και αυτή την ηθική μου μάθατε από μικρό παιδί και θέλω να πιστεύω πως τα δικαιώνω με το χαρακτήρα μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του τόνισε πως δεν ήταν τυχαία η επιλογή του Κολινδρού  για να κλείσει την προεκλογική του εκστρατεία.

«Γιατί αν το 2019 ο Κολινδρός ήταν η αφετηρία ενός προεκλογικού αγώνα που τελείωσε με ιδανικό τρόπο ΣΗΜΕΡΑ ο Κολινδρός είναι η κατάληξη μιας ανάλογης πορείας», ήταν ο επίλογος της ομιλίας μαζί φυσικά με τις ολόθερμες ευχαριστίες του Φώντα Μπαραλιάκου προς τους συμπατριώτες του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΦΩΝΤΑ