Πιερία Πιο Ψηλά

Με γαλάζια κορδέλα στο πέτο και «μουστάκι» ο Φώντας Μπαραλιάκος στην ενημέρωση για τον καρκίνο του προστάτη

Με γαλάζια κορδέλα στο πέτο και «μουστάκι» ο Φώντας Μπαραλιάκος στην ενημέρωση για τον καρκίνο του προστάτη

Ο Φώντας Μπαραλιάκος δεν έχει κρύψει ποτέ τις ευαισθησίες του για ζητήματα που αφορούν το πολυτιμότερο αγαθό μας: την υγεία μας.

Σταθερά παρών σε κάθε δράση και εκδήλωση που σχετίζεται με την πληροφόρηση και την πρόληψη ασθενειών, δεν θα μπορούσε να λείψει από την πολύ ωραία βραδιά ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του προστάτη στο bruncbar BAKA στην Κατερίνη.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Σύλλογο Καρκινοπαθών Πιερίας, το Σύλλογο Φίλων Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη και με την υποστήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας.

Ο Βουλευτής Πιερίας ακομπλεξάριστα και με αφοπλιστική ειλικρίνεια κατέθεσε την δική του οπτική για το θέμα, τόνισε ότι η πρόληψη είναι ο εχθρός του καρκίνου και ότι σε αυτή τη κατεύθυνση η Κυβέρνηση της ΝΔ εφαρμόζει αντίστοιχα δωρεάν προγράμματα προσυμπτωματικού ελέγχου, φόρεσε στο πέτο το γαλάζιο διακριτικό και φωτογραφήθηκε με το χαρακτηριστικό «μουστάκι».

Ευχαρίστησε τους συνδιοργανωτές για την πολύ χρήσιμη και εμπεριστατωμένη ενημέρωση, εξομολογήθηκε πως φεύγει πιο πλούσιος σε γνώσεις για τον καρκίνο του προστάτη και δεσμεύθηκε για την συνέχιση της στήριξης του σε ανάλογες πρωτοβουλίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΦΩΝΤΑ