Πιερία Πιο Ψηλά

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει ο Φώντας Μπαραλιάκος

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει ο Φώντας Μπαραλιάκος

Το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου πρέπει να διατηρηθεί και να διευρυνθεί. Αυτό τόνισε από το βράδυ ακόμη των εκλογών της 21ης Μαΐου  ο Βουλευτής Πιερίας κ. Φώντας Μπαραλιάκος και με μηδενικό εφησυχασμό συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τις επαφές του με τους συμπατριώτες του.

Σήμερα, ο Βουλευτής Πιερίας, βρέθηκε στην αγορά της Κατερίνης  μοιράζοντας το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας σε καταστηματάρχες και πολίτες. Στις συζητήσεις του ο κ. Μπαραλιάκος υπογραμμίζει συνεχώς την ανάγκη πως δεν υπάρχουν περιθώρια επανάπαυσης.

 «Η χώρα έχει την μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσει μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που θα εγγυηθεί την οικονομική της ανάπτυξη, την σταθερότητα, την προκοπή και την ασφάλεια των κατοίκων της.

Για να γίνει αυτό, η προσφυγή στην κάλπη της 25ης Ιουνίου πρέπει να γίνει μαζικά και η στήριξη στη Νέα Δημοκρατία να ενισχυθεί από το εκλογικό σώμα. Μέχρι τη τελευταία στιγμή επομένως, εμείς, τα στελέχη της παράταξης πρέπει να λειτουργούμε ακατάπαυστα ως αγγελιαφόροι του νικηφόρου μηνύματος», ήταν οι χαρακτηριστικές του δηλώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΦΩΝΤΑ