Πιερία Πιο Ψηλά

ΑΦΙΣΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

Δώρο ζωής-Γιορτή αλληλεγγύης, πρόσκληση για συμμετοχή σε εθελοντική αιμοδοσία

Με τη στήριξη του Πολιτικού Γραφείου του Φώντα Μπαραλιάκου

Η πανδημία του κορονοϊού επηρέασε αισθητά τη δυνατότητα κάλυψης αναγκών σε αίμα. Οι αιματαποθήκες της χώρας στερεύουν.  Η ύπαρξη σταθερών αποθεμάτων σε αίμα είναι βαρύνουσας σημασίας για να αξιοποιηθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις, πολυμεταγγιζόμενους ασθενείς, αιμοκαθάρσεις, τροχαία ατυχήματα και όχι μόνο. 

Το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Πιερίας, κ. Φώντα Μπαραλιάκου, ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης για συμμετοχή σε εθελοντική αιμοδοσία, στηρίζει την πρωτοβουλία καλώντας τους πολίτες της Πιερίας σε μία «Γιορτή Αλληλεγγύης».

Ο Φώντας Μπαραλιάκος και οι συνεργάτες του προσκαλούν τους φίλους τους να συμμετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία, το  Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021, στις Εγκαταστάσεις του Παλαιού Νοσοκομείου Κατερίνης. 

Η λήψη αίματος θα διεξαχθεί από τις 9:00 π.μ έως τη 1:00 μ.μ και κατά την διεξαγωγή της θα ληφθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα. 

Η εθελοντική αιμοδοσία συνιστά την κορωνίδα της κοινωνικής μας προσφοράς. Είναι πράξη αγάπης. Είναι γέφυρα ζωής. Με αφορμή, μάλιστα, την επικείμενη ονομαστική εορτή του, ο Φώντας Μπαραλιάκος, ζητά αυτό το «δώρο» από τους οικείους του: «Ας δώσουμε όλοι το παρόν στα δύσκολα. Ας στηρίξουμε την προσπάθεια για αποταμίευση αίματος. Ας προσφέρουμε 10 λεπτά από το χρόνο μας για να καλυφθούν οι ανάγκες των συμπολιτών μας. Στις 23 Ιανουαρίου κάνουμε ταμείο. Αποταμιεύουμε αίμα, γινόμαστε Πρεσβευτές της ζωής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΦΩΝΤΑ