Πιερία Πιο Ψηλά

Μήνυμα νίκης από τους πρόποδες του Ολύμπου για Μπαραλιάκο

Μήνυμα νίκης από τους πρόποδες του Ολύμπου για Μπαραλιάκο

Ο υποψήφιος Βουλευτής Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος μίλησε χθες σε ακόμη μία πολυπληθή συγκέντρωση σε φίλους και υποστηρικτές του στο Λιτόχωρο στο καφέ Πάνθεον.

Εκεί, στη σκιά του μυθικού βουνού, κάλεσε όλους τους Πιεριείς ψηφοφόρους να δώσουν δυναμικά το παρόν στις κάλπες της 21ης Μαΐου για την Ελλάδα της προκοπής.

Ο κ. Μπαραλιάκος τόνισε πως από την μέριμνά του κατά την κοινοβουλευτική του θητεία δεν έλειψε το Λιτόχωρο, ο Όλυμπος και η ευρύτερη περιοχή. Σε αγαστή συνεργασία με τους τοπικούς φορείς δρομολόγησε λύσεις για σημαντικά ζητήματα που ανακούφισαν τους γηγενείς κατοίκους. Υπογράμμισε, ωστόσο, πως μένουν πολλά ακόμα να γίνουν και κυρίως να καταστεί ο Όλυμπος, το Λιτόχωρο και όλη η Πιερία ένας ελκυστικός προορισμός για όλο το χρόνο.

Το πρόγραμμα του κ. Μπαραλιάκου περιελάμβανε επίσης επισκέψεις και συναντήσεις σε Πόρους, Πλαταμώνα και Λεπτοκαρυά. Σε όλες τις επαφές με τους συμπολίτες του ο υποψήφιος Βουλευτής δεν έκρυψε την βαθιά του ικανοποίηση για τις εκδηλώσεις αγάπης και συμπαράστασης  του κόσμου στο πρόσωπό του .

Χαρακτηριστικά δήλωσε τόσο στην ομιλία του όσο και σε όλες τις κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τους συμπατριώτες του πως η μεγαλύτερη ανταμοιβή για τον ίδιο είναι η αναγνώριση των προσπαθειών του από τον κόσμο. Αυτό του δίνει δύναμη να συνεχίσει. Γι’ αυτό και ζητά να ανανεώσουν οι πολίτες της Πιερίας  την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Για μια επόμενη ακόμη πιο δημιουργική και παραγωγική θητεία στο Κοινοβούλιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΦΩΝΤΑ