Πιερία Πιο Ψηλά

Επισκέψεις Φώντα Μπαραλιάκου σε Δασαρχείο, ΟΑΕΔ και Σύλλογο Καρκινοπαθών

Επισκέψεις Φώντα Μπαραλιάκου σε Δασαρχείο, ΟΑΕΔ και Σύλλογο Καρκινοπαθών

Ο κ. Μπαραλιάκος επισκέφθηκε το Δασαρχείο Κατερίνης όπου συνομίλησε με τον προϊστάμενο και υπαλλήλους της υπηρεσίας. Κυρίαρχο ζήτημα συζήτησης, οι  συνεχείς νομοθετικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης για τη διευκόλυνση ολοκλήρωσης των δασικών χαρτών αλλά και η καλύτερη στελέχωση των υπηρεσιών που θα διευκολύνει  την διεκπεραίωση των αιτημάτων των πολιτών.

Ο εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής Πιερίας τόνισε  πως ο ρόλος των δασικών υπηρεσιών είναι πολύ σημαντικός τόσο για την αυτονόητη προστασία των δασών όσο και για  την αντιμετώπιση των προκλήσεων της κλιματικής αλλαγής στη βιοποικιλότητα τους.

Επόμενος σταθμός του κ. Μπαραλιάκου η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης ΔΥΠΑ- (πρώην ΟΑΕΔ) Κατερίνης. Η  συζήτησή του με τους υπαλλήλους επικεντρώθηκε στην  εύρυθμη λειτουργία  των υπηρεσιών του ΟΑΕΔ , στο έργο που καλείται να διαχειριστεί και κυρίως στη σημασία όλων των προγραμμάτων απασχόλησης και στη συνεισφορά αυτών στην ομαλή επανένταξη των ανέργων στην αγορά εργασίας. Επιπλέον, τέθηκαν ζητήματα που χρήζουν περαιτέρω διαχείρισης, προκειμένου να επιτευχθεί η όσο το δυνατόν ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Τέλος ο κ.Μπαραλιάκος συναντήθηκε με τα μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών, έναν ξεχωριστό Σύλλογο για αυτονόητους λόγους. 

Συνομίλησε με τον Πρόεδρο Γ.Καπετανάκη και τα μέλη του για τις ανάγκες των καρκινοπαθών αλλά και τις δράσεις του συλλόγου, εξήρε το ρόλο και τις πρωτοβουλίες του και δεσμεύθηκε πως θα στέκεται, όπως το πράττει διαχρονικά, συμπαραστάτης στο πολύπλευρο έργο του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΦΩΝΤΑ