Πιερία Πιο Ψηλά

DSC 2482 1

Μήνυμα υπ.βουλευτή της ΝΔ κ.ΦΩΝΤΑ ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ με αφορμή την ανακοίνωση των βαθμολογιών στις Πανελλαδικές

Νέες και Νέοι διαγωνιζόμενοι

Μια δύσκολη και επίπονη προσπάθεια για εσάς έφτασε στο τέλος της. Ο αγώνας και οι κόποι όλων αυτών των χρόνων σήμερα επιβραβεύονται με τον καλύτερο τρόπο.

Θα ήθελα να δώσω, στον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά, τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε αυτούς που φέτος προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Πάντα υπάρχει μία δεύτερη ευκαιρία ή μία εναλλακτική επιλογή. 

Μην αφήνετε να σας εγκλωβίσει μια αποτυχία! Δείτε με καθαρό μυαλό τις διεξόδους, που έχετε γύρω σας, και σκεφτείτε ότι όλα γίνονται για κάποιο σκοπό, ακόμα κι αν δε μπορείτε να τον δείτε άμεσα. Κάποια στιγμή θα είστε σε θέση να τον αναγνωρίσετε και να τον εκτιμήσετε.

Οι γονείς σας, οι καθηγητές σας, αλλά και όλοι εμείς είμαστε περήφανοι για εσάς. Ο τόπος μας έχει ανάγκη από νέους επιστήμονες που κάποια στιγμή, από όποια θέση κι αν βρεθούν, θα συμβάλουν κι αυτοί με τη σειρά τους στην ανάπτυξή του.


Και να μην ξεχνάτε ποτέ…οι βαθμοί των Πανελληνίων δεν είναι παρά κάποιοι απρόσωποι αριθμοί τυπωμένοι σε χαρτί!!!! Δεν σας προσδιορίζουν, δεν σας συνοδεύουν εφ’ όρου ζωής. Το πείσμα και η προσπάθειά σας θα σας βοηθήσουν να προκόψετε στη ζωή.!!!!! 

DSC 2482 1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΦΩΝΤΑ