Πιερία Πιο Ψηλά

ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ 8

Ο καθηγητής Γ. Μπαμπινιώτης στην πρεμιέρα του φετινού κύκλου ομιλιών Σχολής Γονέων Κατερίνης

ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ 1

Για τον “ρόλο του σχολείου, των δασκάλων και των γονέων στην κατάκτηση της μητρικής γλώσσας” μίλησε ο καθηγητής Γλωσσολογίας και πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεώργιος Μπαμπινώτης, στην πρώτη ομιλία του νέου κύκλου εκδηλώσεων της Σχολής Γονέων Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης, η οποία φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς.

Πριν από την ομιλία του προηγήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον π. Χρήστο Αποστολό με τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Γεωργίου.

ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ 7

Ως γονέας επιθυμώ να εκφράσω ένα θερμό ευχαριστώ στον καθηγητή Πανεπιστημίου κ. Γεώργιο Μπαμπινιώτη για την τόσο ενδιαφέρουσα ομιλία του και το σύνολο του έργου του.

Αξίζουν επίσης θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Σχολής Γονέων Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης κ. Κωνσταντίνο Κορομπίλη και ολόκληρο το Δ.Σ. της Σχολής, για μία ακόμη προσεγμένη σε κάθε λεπτομέρεια και ποιοτική ενημερωτική εκδήλωση, μία συνδιοργάνωση με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, η οποία έκλεισε μελωδικά με τη χορωδία των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας υπό τη διεύθυνση του κ. Καραμούζα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΦΩΝΤΑ