Πιερία Πιο Ψηλά

Fontas Baraliakos

Στιγμιότυπα από τις επισκέψεις του υποψηφίου βουλευτή κ. Φώντα Μπαραλιάκου σε υπηρεσίες και φορείς

Διαδοχικές επαφές είχε το πρωινό της Δευτέρας ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ. Φώντας Μπαραλιάκος στην Αντιπεριφέρεια,  τα γραφεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, το Συνεταιρισμό Ξυλουργών Πιερίας, την Αστυνομία και την Αστυνομική Διεύθυνση.

Στη συνάντησή του με την αντιπεριφερειάρχη κ.Μαυρίδου, τη συνεχάρη για την επανεκλογή της και δήλωσε πως η αγαστή συνεργασία της περιφέρειας με την εκάστοτε κυβέρνηση είναι ζωτικής σημασίας για την επίλυση σειράς προβλημάτων.

Στη συνομιλία του με τον αστυνομικό διευθυντή Πιερίας, κ.Γεώργιο Τζήμα, ο κ. Φώντας Μπαραλιάκος διευκρίνισε πως για τη Νέα Δημοκρατία η διαφύλαξη της δημόσιας τάξης και της ασφάλειας των πολιτών είναι προϋπόθεση ελευθερίας, και αναγκαία συνθήκη για την επιστροφή στην οικονομική και κοινωνική ομαλότητα και την ανάπτυξη. 

Από την άλλη, στις διευθύνσεις των εκπαιδευτικών βαθμίδων, ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε με έμφαση πως η   Παιδεία είναι η μεγαλύτερη επένδυση για τη χώρα μας.  Η Εμπιστοσύνη στο δημόσιο σχολείο είναι προτεραιότητα για τη ΝΔ.  Όλοι οι μαθητές ανεξαρτήτως οικονομικής δυνατότητας οφείλουν να έχουν ίσες ευκαιρίες στο ξεκίνημα της ζωής τους και πρόσβαση σε ποιοτική, δημόσια εκπαίδευση.

Με τους εκπροσώπους του Συνεταιρισμού είχε μία άκρως εποικοδομητική κουβέντα πάνω σε θέματα του κλάδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΦΩΝΤΑ