«Δώστε μου τη δύναμη να γίνω η δική ΣΑΣ φωνή στο Κοινοβούλιο»

Τρία χαρακτηριστικά διέκριναν την ομιλία του υπ. βουλευτή της ΝΔ Φώντα Μπαραλιάκου στην προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στην Πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη. Το πρώτο, το ενωτικό μήνυμα, για να λειτουργήσει το εκλογικό σώμα σαν μία γροθιά που θα «συντρίψει» με την καταδικαστική του ψήφο την απερχόμενη κυβέρνηση, δίνοντας την αυτοδυναμία στη ΝΔ.

Το δεύτερο, η εξομολογητική διάθεση. Ο υπ.βουλευτής, συναισθηματικά φορτισμένος, δήλωσε την αγάπη του για την πατρίδα του, τη Μακεδονία, τον τόπο του , την Πιερία. Παραδέχθηκε τη συγκίνησή του μπροστά στα εθνικά σύμβολα και την ακλόνητη πίστη του στις αξίες του Ελληνισμού.

Το τρίτο, ο αυθορμητισμός και η ειλικρινής επικοινωνία. Αιτιολόγησε την επιλογή του να κάνει ανοιχτές ομιλίες, κατά την προεκλογική του εκστρατεία, γιατί τέτοια αμεσότητα χαρακτήριζε και χαρακτηρίζει τη σχέση εμπιστοσύνης, που οικοδόμησε  με τους πολίτες όλα αυτά τα χρόνια που πολιτεύεται.

Ολοκλήρωσε την ομιλία του με τη φράση: «Σας κοιτάζω ίσα στα μάτια και ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη να γίνω η δική ΣΑΣ φωνή στο Κοινοβούλιο»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΦΩΝΤΑ