Πιερία Πιο Ψηλά

Συνάντηση Φώντα Μπαραλιάκου με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Συνάντηση Φώντα Μπαραλιάκου με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα. Σοφία Μαυρίδου πραγματοποίησε ο υποψήφιος Βουλευτής Πιερίας κ. Φώντας Μπαραλιάκος στα πλαίσια των επισκέψεών του σε φορείς την τρέχουσα προεκλογική περίοδο.

Ο κ. Μπαραλιάκος δέχθηκε τις εγκάρδιες ευχές της Αντιπεριφερειάρχη για την κάλπη της 21ης Μαΐου και ακολούθησε μία άκρως εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ των δύο για απαιτούμενες παρεμβάσεις σε ζητήματα βελτίωσης της ποιότητας ζωής στην καθημερινότητα των πολιτών  αλλά και ανάδειξης των συντριπτικών πλεονεκτημάτων της Πιερίας.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης στην Αντιπεριφέρεια ο κ. Μπαραλιάκος δήλωσε: «Έχω τονίσει κατ’ επανάληψη πως για να προοδεύσει ο τόπος μας απαιτούνται συνέργειες μεταξύ Πολιτείας και Αυτοδιοίκησης.

Στην περίοδο της κοινοβουλευτικής μου θητείας η συνεργασία μου με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου υπήρξε αγαστή και αποτελεσματική σε πολλά θέματα τοπικής οικονομίας, υποδομών, τουρισμού, πρωτογενούς τομέα, πολιτισμού και αθλητισμού, προβολής του Ολύμπου και επιχειρηματικότητας.

Στόχος όλων μας είναι η Πιερία μας να αξιοποιήσει τις δυνατότητές της και να αναδειχθεί σε πρωταγωνίστρια της επόμενης μέρας στην χώρα. Με την Αντιπεριφέρεια και όλους τους ΟΤΑ θα επιδιώκω τις βέλτιστες δυνατές συνεννοήσεις και συμπλεύσεις για το καλό του τόπου και των συμπολιτών μας»

Συνάντηση Φώντα Μπαραλιάκου με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΦΩΝΤΑ