Πιερία Πιο Ψηλά

Στον Αγιασμό εκπαιδευτικών μονάδων ο Φώντας Μπαραλιάκος

Στον Αγιασμό εκπαιδευτικών μονάδων ο Φώντας Μπαραλιάκος

Σε εκπαιδευτικές μονάδες του Νομού Πιερίας παρευρέθηκε ο Βουλευτής Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος στην καθιερωμένη τελετή του Αγιασμού για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Ειδικότερα ο κ. Μπαραλιάκος ήταν παρών στον Αγιασμό στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης, στο 4ο Γυμνάσιο και 4ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης, στο 3ο Γυμνάσιο και 3ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης, στο 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Κολινδρού, στο Γυμνάσιο και το Λύκειο Κολινδρού, στο εσπερινό ΕΠΑΛ Κατερίνης και στο εσπερινό Γυμνάσιο και Λύκειο Κατερίνης.

Στους σύντομους χαιρετισμούς που απηύθυνε ευχήθηκε σε όλους τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς να κυλήσει η σχολική χρονιά με ομαλό και δημιουργικό τρόπο.

Τόνισε πως η Πολιτεία από την πλευρά της έχει μεριμνήσει για την έγκαιρη αποστολή των βιβλίων σε όλα τα σχολεία της χώρας αλλά και για την στελέχωσή τους σε διδακτικό προσωπικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Σε ό, τι αφορά τον ίδιο δεσμεύθηκε πως θα βρίσκεται δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, για να συνδράμει με τη θεσμική του ιδιότητα σε όποια προβλήματα ανακύψουν.

Στις αποφωνήσεις του ο Βουλευτής Πιερίας υπογράμμισε πως η παιδεία είναι η σπουδαιότερη επένδυση για το μέλλον των παιδιών και της πατρίδας μας και πρέπει όλοι μας να την προάγουμε με κάθε δυνατό μέσο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΦΩΝΤΑ