Πιερία Πιο Ψηλά

IMG 1137 1

Στην τελική ευθεία η επέκταση του φυσικού αερίου στην Κατερίνη

Η επέκταση του φυσικού αερίου στην πόλη της Κατερίνης εισέρχεται στην τελική της φάση. 

Αυτήν την ενημέρωση έλαβε ο Βουλευτής Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος μετά από επικοινωνία του με τον διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΔΑ κ. Μάριο Τσάκα. 

Σε προηγούμενη συνάντησή τους,

ο διευθύνων Σύμβουλος  είχε εκθέσει στον κ. Μπαραλιάκο τον προγραμματισμό της ΔΕΔΑ και το χρονοδιάγραμμα για την κατασκευή δικτύων διανομής φυσικού αερίου σε αστικά κέντρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στα οποία ανήκε και η Κατερίνη. 

Σε όλο το διάστημα που μεσολάβησε η συνεργασία και η επικοινωνία τους υπήρξε στενή και αδιάλειπτη ώστε να υλοποιηθεί αυτό το τόσο σπουδαίο έργο.

Με την έγκριση των  τευχών δημοπράτησης εντός του επόμενου δεκαημέρου και την δημοσιοποίηση των διεθνών ανοικτών διαγωνισμών για τις ανάδοχες εταιρείες, ο χρονικός ορίζοντας επέκτασης του φυσικού αερίου στην πόλη της Κατερίνης γίνεται συγκεκριμένος.

Ο κ. Μπαραλιάκος δήλωσε χαρακτηριστικά : «Η έλευση του φυσικού αερίου ήταν κάτι που η τοπική κοινωνία ανέμενε χρόνια. Η εποχή της ανικανότητας και του φθηνού λαϊκισμού, που είχαν «παγώσει» τις διαδικασίες, έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Το έργο πλέον δρομολογείται με τα αυτονόητα οφέλη για όλους.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΦΩΝΤΑ