Πιερία Πιο Ψηλά

Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ ο Φώντας Μπαραλιάκος

Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ ο Φώντας Μπαραλιάκος

Στην ανοιχτή Εκδήλωση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ παρευρέθηκε ο Βουλευτής Πιερίας κ. Φώντας Μπαραλιάκος όπου συναντήθηκε με στελέχη της Κυβέρνησης και πολλούς εκπροσώπους της ελληνικής βιομηχανίας και του ελληνικού επιχειρείν.

Στα πλαίσια των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης ο κ. Μπαραλιάκος είχε την ευκαιρία να συζητήσει εκτενώς με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ.Δημήτρη Παπαστεργίου και τον πρόεδρο του ΣΕΒ, κ. Δημήτρη Παπαλεξόπουλο για τους στόχους της Ελλάδας, με χρονικό ορίζοντα το 2030, ώστε η χώρα μας να βελτιώσει τη θελκτικότητά της ως επενδυτικός προορισμός για μια πιο ανταγωνιστική οικονομία και συμπεριληπτική ανάπτυξη.

Σημείο αναφοράς στις τοποθετήσεις τους υπήρξαν οι αλλαγές και οι μεταρρυθμίσεις που πρέπει να προωθηθούν, μέσα από την συνεργασία πολιτείας και επιχειρήσεων, για να αντιμετωπισθούν οι μεγάλες, νέες, προκλήσεις από την ενεργειακή κρίση και την κλιματική αλλαγή.

Ο Βουλευτής Πιερίας σε δήλωσή του σημείωσε: « Όπως υπογράμμισε και ο Πρωθυπουργός, στόχος της κυβέρνησης είναι η ανάπτυξη με ποιοτικές θέσεις εργασίας, αύξηση μισθών και έμπρακτα χαρακτηριστικά κοινωνικής δικαιοσύνης. Είμαστε σταθερά δίπλα στους ανθρώπους της επιχειρηματικότητας και έχουμε πολλούς λόγους για να αισιοδοξούμε για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και των επιχειρήσεων. Οι εξαγωγές ακολουθούν αυξητική πορεία και οι νεοφυείς επιχειρήσεις εμφανίζουν πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα, άνθιση. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως εφησυχάζουμε αλλά επεξεργαζόμαστε νέα εργαλεία για να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο  εικόνα τα επόμενα χρόνια.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΦΩΝΤΑ