Πιερία Πιο Ψηλά

Στην Κέρκυρα με κλιμάκιο Υπουργών και Βουλευτών της ΝΔ ο Φ. Μπαραλιάκος

Ο Φώντας Μπαραλιάκος στην Κέρκυρα με κλιμάκιο Υπουργών και Βουλευτών της ΝΔ

Για την στήριξη της Περιφερειάρχη Ρόδης Κράτσα

Στην Κέρκυρα βρέθηκε ο Βουλευτής Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος,  λαμβάνοντας μέρος  σε Κλιμάκιο Βουλευτών της ΝΔ για να στηρίξουν την εκ νέου υποψηφιότητα της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, κυρίας Ρόδη Κράτσα.

Το κλιμάκιο είχε επικεφαλής τον Υφυπουργό Ναυτιλίας, κ. Ιωάννη Παππά, ενώ σε αυτό πέραν του κ. Μπαραλιάκου συμμετείχαν ο οικοδεσπότης Βουλευτής Κέρκυρας κ. Στέφανος Σωτ. Γκίκας και ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής κ. Λιάκος Ευάγγελος .

Στα πλαίσια της περιοδείας του στο νησί των Φαιάκων, το κλιμάκιο των Βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος επισκέφθηκε  την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κέρκυρας, το Κέντρο Υγείας αλλά και τον Ναυτικό Όμιλο Κέρκυρας, όπου είχε την ευκαιρία  να παρακολουθήσει  τους Πανευρωπαϊκούς αγώνες  κολύμβησης ανοιχτής Θαλάσσης  εφήβων, που φιλοξενούνται  αυτή την περίοδο στο νησί.

Μάλιστα, ο Βουλευτής Πιερίας συνάντησε στην πόλη της Κέρκυρας και δύο καλούς φίλους από τα μαθητικά χρόνια και συμπατριώτες του Πιεριείς, την κα Έφη Λαψάνα και τον κ. Γιώργο Σαμλίδη που θέτουν υποψηφιότητα ως Περιφερειακοί Σύμβουλοι με το Συνδυασμό της κας Ρόδης Κράτσα.

Ο Βουλευτής Πιερίας εξέφρασε στους παιδικούς του φίλους τις θερμότατες ευχές του για καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές και παρακίνησε τους κατοίκους των Επτανήσων να τους στηρίξουν με την ψήφο τους, πιστεύοντας ακράδαντα πως θα αποτελέσουν μια δυναμική και ισχυρή φωνή στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Σε δηλώσεις του ο κ. Μπαραλιάκος τόνισε : «Σκοπός της παρουσίας μας στην Κέρκυρα είναι να στηρίξουμε την εκ νέου υποψηφιότητα της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, κυρίας Ρόδη Κράτσα  ώστε να συνεχίσει το σπουδαίο έργο της στις περιοχές της Περιφέρειάς της. Είμαστε εδώ για να ενισχύσουμε την προεκλογική εκστρατεία της Περιφερειάρχη και να τονίσουμε την ανάγκη της επανεκλογής της. Μία επανεκλογή  που αποτελεί μονόδρομο για την συνέχεια της αναπτυξιακής πορείας των Ιόνιων νήσων, που την εγγυάται και την έχει αποδείξει το ήθος, η διαφάνεια, η αξιοπρέπεια και η εμπειρία της Περιφερειάρχη.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΦΩΝΤΑ