Πιερία Πιο Ψηλά

Επίσκεψη Φώντα Μπαραλιάκου στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 

Επίσκεψη Φώντα Μπαραλιάκου στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 

Τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Πιερίας κ. Φώντας Μπαραλιάκος για να συζητήσει με την Διευθύντρια της Α/Βάθμιας Εκπαίδευσης κα Νόπη Τριανταφυλλίδου και τον Διευθυντή της Β/Βάθμιας κ. Γ. Μακρή.

Τέθηκαν επί τάπητος οι ελλείψεις σε δασκάλους και καθηγητές, ώστε να υπάρξει η άμεση κάλυψή τους, οι χρηματοδοτήσεις και η αύξηση πόρων για αποτελεσματικότερη κάλυψη των πάγιων δαπανών, αλλά και ο έγκαιρος εντοπισμός σε ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Συζητήθηκαν ακόμη και θέματα οργάνωσης και καλής διαχείρισης του σχολικού πλαισίου.

Ολοκληρώνοντας τις επαφές του ο κ. Μπαραλιάκος ανέφερε: «Τους νηπιαγωγούς, τους δασκάλους και τους καθηγητές των παιδιών μας τους εκτιμώ απεριόριστα. Γιατί προσφέρουν πολλά στα παιδιά μας όχι μόνο ως αναμεταδότες γνώσεων αλλά και ως αληθινοί παιδαγωγοί.

Αυτό τον σεβασμό και την εκτίμησή μου εξέφρασα στις επισκέψεις μου στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στις συναντήσεις μου με την Διευθύντρια της Α/Βάθμιας Εκπαίδευσης κα Νόπη Τριανταφυλλίδου και τον Διευθυντή της Β/Βάθμιας κ. Γ. Μακρή.

Στα χρόνια της θητείας μου άλλωστε ήμουν σταθερά δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα και προσπάθησα να συμβάλω για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων της Πιερίας. Πετύχαμε πολλά τα προηγούμενα χρόνια όπως τη λειτουργία ενός εκ των 19 νέων Προτύπων  ΕΠΑΛ της χώρας στην Κατερίνη, όπως την έγκριση λειτουργίας ολιγομελών τμημάτων προσανατολισμού και ειδικοτήτων ΕΠΑΛ, τη λειτουργία νηπιαγωγείων  σε απομακρυσμένα χωριά, τις διαρκείς ενισχύσεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Και θα πετύχουμε κι άλλα. Θα βρίσκομαι πάντα κοντά στους Διευθυντές και όλη τη διοίκηση της Εκπαίδευσης συνδράμοντας το έργο τους»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΦΩΝΤΑ