Πιερία Πιο Ψηλά

Φώντας Μπαραλιάκος: Δήλωση για τις εκλογές των Οικονομολόγων

Φώντας Μπαραλιάκος: Δήλωση για τις εκλογές των Οικονομολόγων

Τα αποτελέσματα των εκλογών στο Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας τόσο πανελλαδικά όσο και στην Πιερία κατέγραψαν μια μεγάλη επικράτηση για τη Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων (ΔΗ.ΚΙ.Ο).

Θέλω να συγχαρώ ως Βουλευτής και Οικονομολόγος τους φίλους και συναδέλφους μου, Βασίλη Λιμπανοβνό, Γιάννη Μάραμι, Ευθύμιο Τσίρκο και Ευρυδίκη Βαρνά για την επικράτηση στις χθεσινές εκλογές, αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και σοβαρής προσπάθειας των ιδίων και της παράταξης, την προηγούμενη περίοδο.

Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους οικονομολόγους για την μαζική παρουσία και συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία.

Η ΔΗ.ΚΙ.Ο είναι η παράταξη η οποία έχει αποδείξει ότι αποτελεί τη μοναδική ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη πρόταση για τη διοίκηση του φορέα μας.

Στάθηκε δίπλα στα μέλη της, προασπίζοντας τα δικαιώματά τους με μία σειρά από παρεμβάσεις, προτάσεις και δράσεις, αναβαθμίζοντας έτσι τον ρόλο του Ο.Ε.Ε. και στηρίζοντας την κοινωνία.

Θα συνεχίσω να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο τις προσπάθειες της Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου για την θωράκιση και ενίσχυση του επαγγέλματος του οικονομολόγου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΦΩΝΤΑ