Πιερία Πιο Ψηλά

Βιογραφικό

Βιογραφικό

Γεννήθηκα το 1970. Αποφοίτησα από το 4ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης και σπούδασα Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο τμήμα Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών.

Εκπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις σαν έφεδρος υπαξιωματικός Μηχανικού και από το 1989 έως και σήμερα εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα, στην αρχή, ταυτόχρονα με τις σπουδές μου σε περιστασιακές εργασίες, και αργότερα ως υπεύθυνος προμηθειών και πωλήσεων του πολυκαταστήματος TOP CENTER, επί σειρά ετών διευθυντής του καταστήματος Κατερίνης της CFS Χρηματιστηριακής και από το 2006 μέχρι και σήμερα κατέχω την θέση του Εμπορικού Διευθυντή της Εκδοτικής εταιρείας “Εκδοτική Ενημερωτική Ι.Κορομήλης ΑΕ”.

Παράλληλα το 2011 ιδρύω, μαζί με συναδέρφους, την εταιρία Dynamic Business η οποία έχει ως αντικείμενο την συμβουλευτική υποστήριξη επιχειρήσεων.

  Είχα την τιμή να εκλεγώ στη Συνέλευση των αντιπροσώπων (ΣτΑ) του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΝΟΕ. 2010) καθώς και στη Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟ.Δ.Ε.) Νέας Δημοκρατίας Ν.Πιερίας (2010) στην οποία κατείχα τη θέση του Γ.Γραμματέα.

  Είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και υπεύθυνος του τμήματος marketing και χορηγιών της ομάδας μπάσκετ ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος του αγωνίζεται στην Β’ Εθνική κατηγορία. Μέλος του Φεστιβάλ Ολύμπου. Μέλος του ινστιτούτου επικοινωνίας, και της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

  Έχω εξειδικευτεί με σεμινάρια πάνω σε θέματα: πωλήσεων, λογιστικής χρηματοοικονομικά, management, marketing, social media, διαφήμισης, επικοινωνίας, επενδυτικών συμβουλών, υλοποίησης προγραμμάτων ΕΣΠΑ. Αναπτυξιακού Νόμου κ.α.

Είμαι πιστοποιημένος από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς μετά από εξετάσεις α) υπεύθυνος παροχής επενδυτικών συμβουλών και β) επενδυτικός σύμβουλος για την αγορά παραγωγών .

Είμαι μέλος της ομάδας εργασίας του ΕΣΠΑ, της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων της Ν.Δ. .

Είμαι παντρεμένος με τη δικηγόρο Μελίνα Κορομήλη και έχουμε 2 παιδιά, την Ζέτα και τον Λευτέρη.