Ο βουλευτής ΝΔ Φώντας Μπαραλιάκος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο

Τους αγώνες του  πανελληνίου πρωταθλήματος πάλης στην άμμο, που διεξήχθησαν στο Aloha beach bar στην Παραλία Κατερίνης, παρακολούθησε ο βουλευτής της ΝΔ Φώντας Μπαραλιάκος.

Την ευθύνη συνδιοργάνωσης των αγώνων είχε η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης αλλά και ο Παλαιστικός Σύλλογος  Ολύμπιοι Κατερίνης. Υπήρξε ευρεία συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από κάθε γωνιά της χώρας, καθώς από αυτό το πρωτάθλημα θα επιλεγούν τα μέλη που θα απαρτίζουν την Εθνική Ομάδα πάλης στην άμμο. Προπονητές μάλιστα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έχουν αναλάβει οι Πιεριείς κ.κ. Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνος και Μπατάλας Βασίλης.

Ο νεοεκλεγείς βουλευτής συνεχάρη διοργανωτές και συμμετέχοντες ενώ απένειμε και μετάλλια στους νικητές των αγώνων. Απευθυνόμενος στους αθλητές και τους θεατές των αθλοπαιδιών δήλωσε: «Το Παγκράτιο, ένα πανάρχαιο άθλημα, συνεχίζει τη διαχρονική του πορεία έως σήμερα. Σέβεται και υπηρετεί τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, δίνει κίνητρα στα νέα παιδιά να ασχοληθούν μ’ αυτόν και σφυρηλατεί τη νέα γενιά με υψηλά ιδανικά»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΦΩΝΤΑ