Επισκέψεις υπ.βουλευτή ΝΔ κ. ΦΩΝΤΑ ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ σε ΚΤΕΛ και ΕΛΤΑ

Το ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Νομού Πιερίας επισκέφθηκε ο υπ.βουλευτής της ΝΔ κ. Φώντας Μπαραλιάκος. Σε συνάντηση που είχε με μέλη της διοίκησης, ενημερώθηκε για τη λειτουργία, τα προβλήματα και τα μελλοντικά σχέδια του οργανισμού.

Ο κ. Μπαραλιάκος συνεχάρη τους απασχολούμενους και τους μετόχους του ΚΤΕΛ τονίζοντας τις άρτιες εξυπηρετήσεις που προσφέρουν στο επιβατικό κοινό της Πιερίας. Εδώ και πολλά χρόνια οι κάτοικοι του νομού μετακινούνται με ασφάλεια προς όλους τους προορισμούς του νομού μας αλλά και σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.

Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να αναφερθεί και στον κοινωνικό ρόλο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Νομού Πιερίας για την μετακίνηση των μαθητών. Επόμενος σταθμός του υπ.βουλευτή ήταν τα ΕΛΤΑ . Και στην υπηρεσία των Ελληνικών Ταχυδρομείων, ο κ. Φώντας Μπαραλιάκος είχε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον διευθυντή κ. Τσαγγάρη και ετέρους απασχολούμενους.

Πέραν της απαραίτητης ενημέρωσης που υπήρξε ο υπ.βουλευτής στάθηκε στον κομβικό ρόλο των Ελληνικών Ταχυδρομείων στο επιχειρηματικό, κοινωνικό και πολιτιστικό περιβάλλον της χώρας.. Τα ΕΛΤΑ εξελίσσονται, κατανοώντας τις σύγχρονες ανάγκες, βελτιώνοντας και ανανεώνοντας το μίγμα προϊόντων τους, ως ένας σταθερά αξιόπιστος πάροχος απλών, σύγχρονων και ποιοτικών υπηρεσιών ταχυδρομείου, logistics και χρηματοοικονομικών συναλλαγών.

Με εμπειρία και γνώση, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία συνδέουν πολίτες και επιχειρήσεις σε κάθε σημείο της Ελλάδας, σε κάθε σημείο του κόσμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΦΩΝΤΑ