Πιερία Πιο Ψηλά

kanenna spiti

Κανένα σπίτι στα χέρια …

«Κανένα σπίτι στα χερια τραπεζίτη» !

Το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και των ΑΝΕΛ την εποχή των μνημονίων αλλά από την θέση της αντιπολίτευσης …

«Κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη» η πραγματικότητα (χωρίς αυταπάτες) επί κυβερνήσεως τους …

Χθες ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων (σπίτια, επαγγελματικά κτήρια κτλ) και σύμφωνα με τους υπολογισμούς μέχρι τέλος του 2018 θα έχουν βγει στο «σφυρί» περίπου 20.000 ακίνητα ενώ το 2019 ο αριθμός των πλειστηριασμών θα αυξηθεί κατά 10.000.

Δυστυχώς η σημερινή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, βάζει σε εφαρμογή αυτό που υποσχόταν ότι δεν πρόκειται να συμβεί επί των ημερών τους που δεν ήταν τίποτε άλλο από την πλήρη προστασία της ακίνητης περιουσίας.

Σ Ε Ι Σ Α Χ Θ Ε Ι Α έλεγαν προεκλογικά, υποσχόμενοι είτε ότι θα χαριστούν τα δάνεια, είτε ότι θα γινόταν κούρεμα στις υποχρεώσεις νοικοκυριών και επιχειρήσεων προς τις τράπεζες. Και δυστυχώς κάποιοι τους πίστεψαν και τους εμπιστεύτηκαν …

Το κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» κυριάρχησε στην προεκλογική προπαγάνδα … «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ μέχρι να ΚΑΤΑΡΕΥΣΟΥΝ» έλεγαν !

Και οι μετέπειτα ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ σταμάτησαν τις πληρωμές σε τράπεζες, εφορίες , ΔΕΗ, ασφαλιστικά ταμεία, Δήμους κτλ, ελπίζοντας ότι θα έρθει ο μάγος κ.Τσίπρας και δια μαγείας θα τους χαρίσει όλα τα χρέη

Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι διαφορετική και σκληρή. Και ήρθε η ώρα του ταμείου. Ας ευχηθούμε ότι το πάθημα έγινε μάθημα και οι επιλογές μας στο μέλλον να είναι ρεαλιστικές.

Ας καταλάβουμε ότι μάγοι δεν υπάρχουν!

Ψεύτες υπάρχουν

Φώντας Μπαραλιάκος 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΦΩΝΤΑ